هزینه ساخت سردخانه با ساندویچ پانل چقدر است؟

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در این مقاله قصد داریم به بررسی هزینه ساخت سردخانه با ساندویچ پانل بپردازیم. با ما همراه باشید.در صورتی که قصد دارید بدانید که هزینه ساخت سردخانه با ساندویچ پانل چقدر است، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

سردخانه ها سازه هایی هستند که با استفاده از مصالح مختلف قابل ساخت هستند.در صورتی که این نوع سازه ها با استفاده از مصالح سنتی ساخته شود به زمان و هزینه ی بیشتری نیاز دارد.این در حالی است که با استفاده از ساندویچ پانل به میزان قابل توجهی می توانید در هزینه و زمان خود صرفه جویی نمایید.امروزه بسیاری از افراد برای پوشش دهی سردخانه های خود از مصالحی نوین به نام ساندویچ پانل استفاده می کنند.

استفاده از این مصالح علاوه بر اینکه کیفیت سردخانه را افزایش می دهد موجب صرفه جویی در هزینه و زمان نیز خواهد شد. همانطور که می دانید سردخانه محیطی است که با دمای خاص طراحی شده است و مهمترین وظیفه ی آن جلوگیری از فاسد شدن کالاهای داخل آن برای مدت طولانی است. در صورتی که یک سردخانه نتواند مواد غذایی را در مدت زمان مشخصی با کیفیت اصلی حفظ و نگه دارد به این معنی است که سردخانه ی استانداردی نیست.

در ابتدا برای ساخت سردخانه بایستی اطلاعات کافی در مورد این سازه و کاربری آنها داشته باشید. همچنین بایستی بدانید که هزینه ساخت سردخانه با استفاده از ساندویچ پانل چقدر است به این ترتیب میتوانید به درستی تصمیم بگیرید که کدام یک از مصالح برای ساخت سردخانه مناسب تر است.همچنین بایستی بدانید که آیا احداث سردخانه برای شما از نظر اقتصادی به صرفه است و از چه طریق می تواند باعث درآمد زایی شما بشود؟

به طور کلی سردخانه ها در دو دسته ی کلی متحرک و ثابت طبقه بندی می شوند. سردخانه های متحرک همانطور که از اسم آنها مشخص است قابلیت جابه جایی دارند و می توان آنها را داخل کانتینر یا سازه های فلزی ساخت.در مقابل سردخانه های ثابت در یک ساختمان ساخته می شوند با این تفاوت که قابلیت جابه جایی این نوع سازه ها به هیچ عنوان وجود ندارد. تجهیزاتی که در داخل سردخانه ها استفاده می شود در سردخانه های متحرک و ثابت یکسان می باشد و تنها تفاوتی که این دو سردخانه با یکدیگر دارند خاصیت متحرک و ثابت بودن آنها می باشد.

در ادامه به بررسی نکاتی برای ساخت یک سردخانه استاندارد خواهیم پرداخت.

موقعیت محل سردخانه:

محل قرار گیری سردخانه یکی از نکاتی است که بایستی در ساخت سردخانه استاندارد رعایت شود. این سازه ها بایستی در مرکز منطقه تولید احداث شوند تا بتوان به راحتی در این نوع سازه ها رفت و آمد داشت.زمین سردخانه بایستی از استحکام خوبی برخوردار باشد تا آب در سطح آن جمع نشود. همچنین این سازه ها بایستی به خوبی زه کشی شده باشند در این صورت دسترسی به منابع آب و برق به راحتی امکان پذیر است.

اسکلت سردخانه

برای اسکلت سردخانه از مصالح متفاوتی استفاده می شود. از مهمترین مصالحی که برای ساخت سردخانه ها استفاده می شود می توان به بتون، اسکلت فلزی، بتون آرمه و… اشاره نمود.

طرح ساختمان

برای طراحی ساختمان سردخانه ها بایستی استانداردهای مشخصی رعایت شوند. به عنوان مثال همه انبارها بایستی طوری طراحی شوند که به یک راهروی اصلی منتهی شوند.علاوه بر این در ساختمان انبار سردخانه ها نباید ستون های زیادی وجود داشته باشد. از طرفی دیگر قرار گرفتن پله در جلوی در مناسب نیست. به طور کلی می توان گفت سردخانه ی استاندارد سردخانه ای است که سطح آن با راهروی اصلی در یک سطح قرار گرفته باشد.

موتور خانه این نوع سازه ها باید در مرکز ساختمان قرار گیرد تا دیگر نیازی به لوله کشی نباشد و یا این نیاز به حداقل برسد.برای دیوارهای سردخانه بایستی از موادی با استحکام بالا و قابل شستشو استفاده شود. ساندویچ پانل یکی از مصالحی است که با دو ویژگی مقاومت و دوام بالا و قابلیت شستشو به عنوان یکی از بهترین مصالح پیش ساخته معرفی شده است و می توان از آنها برای پوشش دهی سردخانه ها استفاده نمود.طرز قرار گیری لوله ها در سردخانه ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. لوله ها در این سازه ها باید به گونه ای قرار گیرند که مانع از یخ زدگی و ورود جانوران و حشرات موذی به داخل سردخانه ها شود.

اندازه انبار

اندازه انبار در سردخانه ها به نوع کاربری آنها بستگی دارد. لازم به ذکر است که تمامی محصولات را نمی توان با هم در سردخانه انبار نمود و برخی از محصولات بایستی به صورت جداگانه انبار شوند.

کف سردخانه

در روشهای قدیمی به منظور پوشش دهی کف سردخانه ها از موادی مانند بتون و شن استفاده می شود.براساس این روش کف سازه تا عمق 30 سانتی متر از ریگ و شن پوشانده می شود و روی شن به ترتیب موادی که در قسمت زیر اشاره می کنیم، قرار می گیرد.

یک لایه بتن به ضخامت 5 تا 10 سانتی متر

عایق رطوبتی مانند  قیر

عایق حرارتی دو لایه: انواع عایق حرارتی شامل چوب پنبه و پشم شیشه

حدود 10 سانتی متر بتون

پوشش کف سردخانه با ساندویچ پانل دو رو نایلون

یکی از ساندویچ پانل هایی که کف سردخانه با استفاده از آن پوشش داده می شود، ساندویچ پانل دو رو نایلون است.در این نوع ساندویچ پانل ها به جای استفاده از ورق های فلزی از نایلون استفاده می شود. این امر باعث سبک تر شدن وزن ساندویچ پانل ها می شود.این نوع ساندویچ پانل ها را می توان به راحتی نصب نمود. در پایان سطح کار بتن ریزی شده و این امر باعث کاهش میزان انتقال حرارت می شود. ساندویچ پانل دو رو نایلون یکی از مصالحی است که در مقایسه با مصالح سنتی مقرون به صرفه تر است.

کاربرد ساندویچ پانل برای سردخانه

ساندویچ پانل دیواری سردخانه ای :

به جای ساختن دیوار برای سردخانه بهتر است از ساندویچ پانل دیواری برای پوشش دهی دیوارهای این سازه استفاده شود چراکه نصب ساندویچ پانل بسیار راحت تر بوده و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است.معمولا برای دیوارهای سردخانه ها از ساندویچ پانل هایی با ضخامت 8 الی 15 سانتیمتر استفاده می شود.این نوع ساندویچ پانل ها به دلیل اورلپی که دارند کمترین میزان انتقال حرارت را دارند و به عنوان یکی از بهترین گزینه ها برای پوشش دهی دیوارهای سردخانه به شمار می روند.

ساندویچ پانل ها به دلیل اینکه از پلی یورتان برای ساخت آنها استفاده می شود نسبت به دیوار آجری حدود 40 برابر سبک تر است و از استحکام و دوام خوبی در برابر شرایط محیطی برخوردار هستند. ساندویچ پانل های ویژگیهای دیگری هم دارند و از میان آنها می توان به غیر قابل اشتعال بودن و نصب آسان آنها اشاره نمود.

ویژگی دیوارها

  • دیوارهای سردخانه از قسمت بیرون به داخل متشکل از قسمت های زیر هستند.
  • در صورتی که دیوار مسطح نباشد مصالحی مانند سیمان مورد نیاز است.
  • عایق رطوبتی مانند قیر و گونی
  • عایق حرارتی که بایستی به نحوی به یکدیگر چسبانده شود که قسمت درزها بر روی یکدیگر قرار نگیرند.
  • آخرین لایه ممکن است از جنس سیمانی، ورق های گالوانیزه یا رنگ باشد.

ساندویچ پانل سقفی سردخانه ای

این نوع از ساندویچ پانل ها که به منظور پوشاندن قسمت سقف سردخانه ها استفاده می شود مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و حرارت دارند. این امر می تواند از به هدر رفتن انرژِی جلوگیری کند و باعث کاهش هزینه های ناشی از ساخت و ساز می شود. این نوع از ساندویچ پانل ها دارای ضخامت های مشخصی هستند. قسمت اورلپ این نوع از ساندویچ پانل ها بر روی یکدیگر جفت شده و موجب می شود انتقال حرارت و دما به حداقل برسد.

ویژگی سقف

  • پوشش سقف بایستی به صورت شیب دار یا صاف باشد و از قسمت بیرونی به داخل شامل قسمت های زیر می باشد.
  • سطح صاف که به منطور زیرسازی عایق مورد استفاده قرار می گیرد.
  • عایق رطوبتی
  • دو یا چند لایه عایق حرارتی

عواملی که در هزینه سردخانه با ساندویچ پانل موثر می باشد.

بدیهی است با توجه به اینکه ابعاد سردخانه ها متفاوت است، مقدار استفاده از ساندویچ پانل نیز متفاوت است.در نتیجه هزینه سردخانه به میزان ساندویچ پانلی که برای پوشش آن استفاده می شود، بستگی دارد. علاوه بر مصالحی که برای پوشش دهی سردخانه ها استفاده می شود تجهیزات سرمایشی که برای سردخانه ها استفاده می شود نیز هزینه ی دیگری برای شما به دنبال خواهند داشت که بایستی در نظر گرفته شود.

از دیگر فاکتورهایی که میتواند بر هزینه سردخانه ها تاثیر گذار باشد ابعاد سازه است و با توجه به مساحتی که سردخانه دارد می توان هزینه آن را کاهش یا افزایش داد.همچنین کیفیت مصالحی که برای سردخانه استفاده می شود متفاوت می باشد و براساس نوع مصالحی که برای این سردخانه استفاده می شود قیمت نهایی آن نیز متغیر است.

چطور می توان هزینه دقیق ساخت سردخانه را ارزیابی نمود؟

قبل از اینکه نسبت به ساخت سک سردخانه استاندارد اقدام نمایید بایستی تمامی هزینه های مربوط به ساخت این سازه را بررسی کنید و در مورد اینکه کدام از یک مصالح دارای کیفیت بهتری هستند و یا از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر هستند آگاهی کسب نمایید.مجموعه اطلاعاتی که در مورد احداث سردخانه استاندارد کسب می نماید می تواند به شما کمک کند تا سازه ای با کیفیت عالی و با قیمت مناسب داشته باشید.

در صورتی که قصد دارید در مورد سازه های پیش ساخته مانند ساندویچ پانل و انواع آن اعم از ساندویچ پانل پلی یورتان، ساندویچ پانل آلوزینک، ساندویچ پانل کامپوزیت و…. اطلاعات بیشتری کسب نمایید می توانید به صفحه مربوطه در سایت مراجعه نموده و یا از طریق شماره تماسهای ذکر شده در سایت با ما در ارتباط بوده و از کارشناسان فنی ما در این رابطه راهنمایی های مرتبط را دریافت نمایید.

امیدوارم از خواندن این مقاله در مورد اینکه هزینه ساخت سردخانه با ساندویچ پانل چقدر است، نهایت استفاده را برده باشید

دسته مقالات ساندویچ پانل