به دنبال انتشار ویروس مهلک کرونا، روزانه هزاران نفر به این ویروس کشنده مبتلا می شوند که تعداد بسیار زیادی از آنها به علت عوارض ناخوشایند این بیماری باید در مکانی مانند بیمارستان تحت مراقبت های ویژه باشند. یکی از بزرگترین مشکلاتی که امروزه شهرهای کوچک تر با ان دست به گریبان هستند کمبود مراکز درمانی است. مسئولین مرتبط جهت رفع این مشکل تدابیر ویژه ای اندشیده اند که در ادامه قصد داریم به یکی از راهکارهایی که برای برطرف نمودن این مشکل توسط کارشناسان اندیشده شده می پردازیم.یکی از راهکارهایی که می تواند این مشکل را به طور اساسی برطرف نمود و در این شرایط سخت به شهرها و مناطقی که وضعیت قرمز دارند و بیمارانی که با کمبود بیمارستان مواجه هستند، کمک فراوانی نماید ساخت بیمارستان های صحرایی است. اما مسئله ای که در اینجا مطرح است این است که دقیقا چه مدت زمانی طول خواهد کشید تا یک بیمارستان صحرایی ساخته و آماده خدمت رسانی به بیماران شود.

ساخت بیمارستان صحرایی با ساندویچ پانل

ساندویچ پانل ها به دلیل ساختاری که دارند در سریعترین زمان ممکن بر روی سازه ها نصب و اجرا می شوند و در مقایسه با مدت زمانی که صرف ساخت این نوع سازه ها با استفاده از مصالح سنتی می شود، ساخت بیمارستان های صحرایی با استفاده از مصالح نوینی مانند ساندویچ پانل زمان کمتری می برد و اینکه پروژه در مدت زمان کوتاهتری به اتمام می رسد یکی از مزیت های بزرگ این نوع سازه ها است.

برای ساخت بیمارستان صحرایی از با کیفیت ترین مواد مانند فوم پلی یورتان و پشم سنگ استفاده می شود. این مواد غیر قابل اشتعال بوده و در برابر آتش سوزی مقاومت بسیار بالایی دارند. لذا در صورت بروز حوادث غیر قابل پیش بینی مانند آتش سوزی  به این سازه ها آسیب چندانی نخواهد رسید.

علاوه بر آن، فوم هایی که برای ساخت بیمارستان صحرایی مورد استفاده قرار می گیرد عایق های بسیار خوبی در برابر گرما، سرما و تغییرات آب و هوایی هستند. همچنین  فوم پلی یورتان می تواند از نفوذ صدا به داخل سازه تا حد قابل توجهی جلوگیری نمایند که این موضوع می تواند امنیت و آرامش لازم را برای بیماران بستری شده در این نوع بیمارستان ها به ارمغان بیاورد.

یکی از مزیت هایی که ساخت بیمارستان های صحرایی با استفاده از ساندویچ پانل به همراه دارد این است که آسیب های ناشی از محیط زیست را به  طرز قابل توجهی کاهش می یابد. ساختار و موادی که برای ساخت ساندویچ پانل مورد استفاده قرار می گیرد از نفوذ حشرات، قارچ و رشد میکروب ها به طرز چشمگیری جلوگیری می نماید. در نتیجه شما به راحتی می توانید با استفاده از ساندویچ پانل حتی در مکانهایی که رطوبت بسیار زیادی دارد نسبت به ساخت بیمارستانهای صحرایی اقدام نمایید و به واسطه موادی مانند ساندویچ پانل که جهت ساخت این سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد احتمال اینکه سازه مورد نظر در اثر استفاده طولانی مدت دچار پوسیدگی و یا خوردگی شود بسیار کم است.

از دیگر مزایای که در مورد بیمارستان های صحرایی می توان به آن اشاره نمود این است که این نوع از سازه ها نسبت به بیمارستان هایی که با استفاده از مصالح سنتی ساخته می شوند قیمت مناسب تری دارند و این امر به نفع آن دسته از افرادی است که می خواهند این نوع سازه ها برای آنها قیمت مقرون به صرفه ای داشته باشد.

آن دسته از پیمانکارانی که قصد ساخت این نوع بیمارستان ها را دارند می توانند از طریق شماره های درج شده در سایت با کارشناسان ما ارتباط برقرار نموده و از کارشناسان مجرب ما که سابقه ای طولانی در مورد مصالح نوینی مانند ساندویچ پانل دارند، اطلاعات لازم را در مورد کیفیت و کاربری مصالحی مانند ساندویچ پانل برای ساخت سازه های این چنینی اطلاعات لازم را دریافت نمایید.