معایب سوله دست دوم

سوله، سازه هایی فلزی با سقف شیبدار هستند که براساس محاسبات فنی خاص طراحی و تولید می شوند.سوله ها در دو نوع نو و دست دوم قابل استفاده هستند.سوالی که ممکن است ذهن بسیاری از خریداران را به خود مشغول نماید این است که سوله دست دوم دارای چه مزایا و معایبی هستند و آیا استفاده از آنها به عنوان سوله مقرون به صرفه است یا خیر؟ در این مقاله قصد داریم به صورت اختصاصی معایب سوله دست دوم را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم.

سوله نو براساس متراژ زمین و سلیقه شما زیر نظر کارشناسان با تجربه در زمینه سوله سازی ساخته می شود و طبق ضوابط مقاومت آن تا 20 سال تضمین می شود به این معنی که برای مدت زمان 20 سال می توان از آن استفاده نمود. این در حالی است که سوله دست دوم اینگونه نیست و مدت زمان استفاده از آن را نمی توان تضمین نمود.

در سوله های نو شخصی به عنوان مهندس، ناظر و سازنده سوله است و متناسب با شرایط محیطی و نوع کاربری بر روند ساخت سوله نظارت دارد اما در سوله دست دوم نظارتی بر روند اجرای سوله صورت نمی گیرد.

برای ساخت سوله دست دوم از موادی با کیفیت پایین استفاده می شود و به همین دلیل است که قیمت آن در مقایسه با سوله نو کمتر است.لذا به شما توصیه می شود هنگام خرید این نوع سوله حتما محل نصب قبلی، تصاویر آن و همچنین دفترچه محاسبات سوله را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید.

به خاطر داشته باشید که هزینه حمل و خرید پیچ و مهره برای سوله دست دوم را بایستی خریدار سوله پرداخت نماید. همچنین نصب این نوع از سوله ها و مسائل فنی مرتبط به آنها هیچ ارتباطی به فروشنده سوله ندارد. لذا بهتر است قبل از هر گونه اقدامی تمامی این موارد و هزینه تمام شده با فروشنده را به طور کامل مورد بررسی قرار دهید.

یکی از مسائلی که باید در نظر داشته باشید این است که بازگشت هزینه در سوله نو بهتر است به طوری که اگر بعد از مدت زمان معینی بخواهید طرح سوله را تغییر دهید یا شکل سازه را عوض کنید به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. همچنین در صورتی که بعد از مدتی بخواهید سوله دست دوم را به فروش برسانید می توانید تنها با قیمتی در حدود 15 درصد پایین تر از قیمت بازار، سوله را بفرشید. این در حالی است که در سوله دست دوم بازگشت هزینه بسیار کمتر خواهد بود و فروش سوله دست دوم با مبلغی بسیار ناچیز امکان پذیر است.

نکته ای که بایستی به خاطر داشته باشید این است که سوله دست دوم گاهی اوقات به صورت متری فروخته می شود. اگر بخواهیم وزن آنها را مورد بررسی قرار دهیم وزن سازه دست دوم در مقایسه با سازه نو کمتر است. در واقع آهن به صورت کیلویی فروخته نمی شود و براساس متری قیمت داده می شود، لذا بهتر است پیش از خرید سوله دست دوم وزن سازه را کنترل نمایید.

در رابطه با ساخت سوله دست دوم مشکلات زیادی به وجود می آید. یکی از این مشکلات این است که به خاطر سود زیاد و استفاده از موادی با کیفیت پایین ممکن است تخلفات زیادی انجام شود و به راحتی به فروش می رسند.این موضوع را هم باید به خاطر داشت که اگرچه قیمت خرید سازه دست دوم کمتر در مقایسه با سوله نو کمتر است اما هزینه هایی مانند نصب، پیچ و جرثقیل که هزینه های جانبی هستند باید در نظر گرفته شوند چراکه در مواردی ممکن است هزینه سوله دست دوم از سوله نو بیشتر شود.

نکاتی مهم که در هنگام خرید سوله دست دوم بایستی رعایت شود.

  • کیفیت مواد استفاده شده برای ساخت سوله
  • مناسب بودن شرایط آب و هوایی سوله دست دوم و تطابق با استانداردهای منطقه یا شهر محل نصب
  • ارزیابی میزان بارش برف و باران، سرعت باد و زلزله خیز بودن محل اجرای سوله
  • دقت اتصالات و سوراخ کاری فلنج در سوله دست دوم
  • چگونکی فرم ساخت سوله
  • بررسی جنس و محل خاک مورد نظر
  • بررسی ابعاد سوله اعم از دهانه، ارتفاع، طول و شیب سوله با توجه به نوع کاربری سوله( صنعت یا صنف مورد نظر)
  • سال ساخت سوله
  • زوایه برش های سوله

به این ترتیب در صورتی که قصد دارید سوله ای با قیمت مناسب و با کیفیت متوسط خریداری نمایید، سوله دست دوم بهترین گزینه است.البته شرایط آب و هوایی که در آن قصد اجرا و پیاده سازی سوله را دارید و اینکه از سوله برای چه مدت زمانی قرار است استفاده شود را بایستی مورد توجه قرار دهید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سوله و انواع سوله اعم از سوله تیرورقی، سوله خرپایی، سوله HSS می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت با ما کارشناسان فروش ما در ارتباط بوده و از آنها اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمایید.

امیداروم از خواندن مطلب معایب سوله دست دوم بهره کافی را برده باشید. از همراهی شما سپاسگذارم.