سازه پیش ساخته Lsf
تاریخچه سازه Lsf
نخستین کارخانه سازه Lsf در ایران، در سال ۱۳۸۵ راه اندازی شد. این نوع سازه ها از سال ۱۹۵۰ در برخی از کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا و ژاپن اجرا گردید و توسط افراد زیادی مورد استقبال قرار گرفت . البته این نوع از سازه ها در کنار مزایای فراوانی که دارند معایبی هم به همراه خود دارند و یکی از این معایب این است که نمی توان سوله هایی با دهانه و ارتفاع زیادی را با استفاده از این روش اجرا نمود. این نوع سازه ها با استفاده از متریالی مانند stud، وادار، تراک یا رانرو و برای تولید این سیستم از روش نورد سرد استفاده می شود.
کاربرد اصلی سوله lsf
این نوع سازه برای ساخت پروژه های اضافه که دارای طبقات زیادی هستند مانند رستوران در طبقه بام، سالن اجتماعات برای یک آژانس مسافرتی و یا سالن کنفرانس کاربرد فراوانی دارد. علاوه بر آن سیستم Lsf یکی از پرطرفدارترین سازه هایی است که شما می توانید برای ساخت ویلای مورد نظر خود به کار ببرید چراکه سازه های بسیار پیشرفته ای برای تولید پروفیل های سازه Lsf وجود دارد که می تواند این سازه را به با کیفیت ترین نوع سازه تبدیل نماید.از سازه Lsf می توان به عنوان اقامتگاه موقت برای کارگرانی که در پروژه های بزرگ مشغول فعالیت هستند استفاده کرد که در این صورت دیگر نیازی به خرید کانکس ندارید و این محصول پاسخگوی نیاز شما می باشد.

طراحی و ساخت سازه Lsf
این نوع سازه ها ابتدا براساس طرح مورد نظر در کارخانه اجرا و در مر حله ی بعدی مجموعه ی متریال و قطعات به محل مورد نظر برده شده و با استفاده از پیچ های سرمته به همدیگر متصل می شوند. برای ساخت این نوع سازه ها معمولا پروفیل های z ،c و u با عرض ۸۹ یا ۳۰۸ مورد استفاده قرار می گیرد که به دلیل دوام بالا بهترین جایگزین برای سازه های بتنی و یا فلزی هستند. برای سقف این نوع از سازه ها از خرپاهای فلزی بهره گرفته می شود و به صورت شیب دار طراحی می شوند. این نوع سازه ها با استفاده از مصالحی مانند گچ، سیمان و یا چوب پوشانده می شود اما از لحاظ ظاهری هیچ گونه شباهتی به ساختارهای سنتی ندارد.

مزایای ساخت سوله با استفاده ازسیستم lsf
- یکی از عمده ترین مزایای این نوع سوله ها این است که در مقایسه با سوله های دیگر ۶۷% از وزن سبک تری برخوردار هستند. همین امر موجب شده این نوع سازه ها به یکی از پرکاربردترین نوع مصالح در صنعت ساختمان سازی به شمار روند.
- قابلیت بازیافت قطعات و مصالح مصرفی یکی دیگر از مزایایی است که در مورد سازه های lsf می توان اشاره نمود. این مزیت باعث می شود به طرز قابل توجهی از آلودگی محیط زیست هم جلوگیری شود و باعث محبوبیت این نوع سازه ها در بین عموم مردم شده است.
- کلیه قطعات و متریالی که برای ساخت سوله Lsf مورد استفاده قرار می گیرند از قبل در کارخانه برش داده شده و تولید می شوند و در مرحله بعدی توسط دستگاههای مخصوصی به محل ساخت انتقال داده می شود. در مراحل بعدی متخصصین با تجربه این قطعات را با رعایت استانداردهای خاصی به همدیگر متصل می نمایند. این امر موجب می شود سرعت کار به طرز قابل توجهی افزایش یابد.علاوه بر آن کیفیت نهایی کار هم براساس دلخواه و سلیقه شما خواهد شد.
- یکی از مزیت هایی که باعث محبوبیت سیستم lsf شده است این است که جهت نصب و ساخت این نوع سازه به نیروی انسانی زیادی احتیاج نیست. از طرفی دیگر مصالحی که برای این نوع سازه ها مصرف می شوند بسیار کم هزینه هستند و این موضوع به نفع صاحب این نوع سوله ها می باشد.
- برای ساخت سوله های Lsf از ورق گالوانیزه استفاده می شود. این نوع از ورق ها به دلیل خاصیت غیر ارگانیگ بودن استحکام سازه ها را بالا برده و از پوسیدگی، خوردگی این نوع سازه ها در طول زمان جلوگیری می نماید. همچنین استفاده از ورق های گالوانیزه مانع از رشد حشرات و میکروب ها در این نوع سازه ها شده که این موضوع یکی از مزیت های قابل توجه این سازه ها است.
- به دلیل اینکه تمامی ضوابط و استانداردهای آتش سوزی برای ساخت این نوع سازه ها رعایت می شود در برابر آتش سوزی مقاومت بسیار بالایی دارند. همچنین سوله های Lsf می توانند زلزله هایی تا ۸ ریشتر را به راحتی تحمل نمایند و این امر باعث شده از این سوله ها استفاده زیادی شود.
- تمامی متریال و موادی که برای ساخت سیستم های Lsf مورد استفاده قرار می گیرند عایق بوده و بسیار در برابر عواملی مانند گرما و سرما مقاوم هستند.
- همچنین مصالحی که برای ساخت سوله های ال اس اف استفاده می شود به دلیل خاصیت عایق پذیری که دارد تاثیر بسزایی در کاهش میزان آلودگی های صوتی محیط دارد و می تواند محیطی سرشار از آرامش را برای افراد فراهم نماید.
- همانطور که می دانید در ساختمان سازی مقدار زیادی آب مصرف می شود. از آنجایی که قطعات سازه های Lsf به صورت پیش ساخته بوده به طرز چشمگیری در مصرف آب صرفه جویی شده و این امر به نفع مصرف کنندگان است.
- یکی از مهمترین مزیت هایی که در مورد این نوع سازه ها می توان به آن اشاره نمود امکان جابه جایی آنها و انتقال به مکان های جدید است. از طرفی دیگر سرعت ساخت بالا، کیفیت بالا و نصب و مونتاژ راحت از دیگر نکته های مثبت سازه Lsf است.
- میزان مصرف مصالحی مانند بتن و یا فلز در سازه Lsf بسیار کم بوده. در نتیجه وزن ساختمان هم نسبت به ساختمان هایی که با استفاده از بتن و یا فلز ساخته شده اند بسیار کم می باشد. به طور کلی وزن سازه در مقایسه با بتن ۷۰% و در مقایسه با فلز ۶۰% کمتر است.
- یکی از مهمترین مزیت های این روش این است که در صورتی که به صورت stick-built یا درجا ساخته شوند. مصالحی که برای اجرای این نوع سازه ها استفاده می شود بسیار سبک بوده و می توان حتی به دورترین تقاط هم این نوع سازه ها را منتقل کرد و این امر هزینه های ساخت و ساز را بسیار کاهش می دهد.
نتیجه گیری
ازاین نوع سوله ها با عنوان سوله های سبک پیش ساخته یاد می کنند و از آنها به عنوان سازه های نیمه صنعتی عمدتا در ساختمان های ادارای می توان استفاده نمود. در مورد قیمت سوله های Lsf نمی توان قیمت دقیقی ارائه داد به دلیل اینکه ممکن است متریال مصرفی برای ساخت آنها متفاوت باشد. اما به طور کلی می توان گفت این نوع سوله ها از سوله های دیگر از لحاظ قیمتی ارزانتر می باشد و به همین خاطر هم این نوع سوله های پیش ساخته متقاضیان بیشتری در مقایسه با سازه های دیگر دارد. شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سوله هایی مانند سوله خرپایی، سوله تیرورقی ،سوله ubm می توانید از طریق شماره های تماس که در سایت درج شده است با ما ارتباط داشته باشید و از کارشناسان با تجربه ما در این رابطه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.