همانطور که در مقالات پیشین به آن اشاره شد پروفیل ها انواع متفاوتی دارند که هر کدام کاربری مخصوص به خود را دارند. یکی دیگر از انواع پروفیل که از لحاظ شکل ظاهری مانند T  انگلیسی هستند و در ساختمان سازی و صنعت کاربرد گسترده ای دارند پروفیل سپری نام دارند.البته این نوع پروفیل ها با نام پروفیل T در بازار نیز شناخته می شوند.این مقاطع فلزی متشکل از سه پر هستند و همانند پروفیل L از دو روش فابریک و پرسی برای تولید آنها استفاده می شود. قابل ذکر است که ابعاد استاندارد طول این نوع سپری ها 6 تا 12 متر می باشد اما طول آنها براساس سلیقه و درخواست مشتریان می تواند تغییر نماید و از این نظر هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد.

پروفیل t (سپری)

پروفیل آهنی T

یکی از روشهایی که برای تولید این نوع پروفیل ها استفاده می شود روش فابریک ( نورد گرم ) می باشد. فرایند تولید این پروفیل ها به این صورت است که ابتدا شمش فولادی با سطح مقطعی بزرگتر از 230 سانتی متر مربع در کوره های حرارتی ریخته می شود و بعد ار اینکه به درجه حرارت دلخواه رسید مقطع کاهش پیدا کرده و طول آن افزایش پیدا می کند. در آخر به پروفیل تبدیل شده و با استفاده از دستگاه های مخصوص براساس دلخواه و درخواست مشتریان براساس اندازه های مختلف برش داده می شود.

پروفیل آلومینیومی T

پروفیل آلومینیومی عمدتا برای نصب و متصل کردن پانل های سیمانی فایبر سمنت به یکدیگر به کار می روند. نصب این نوع پروفیل ها با استفاده از پیچ های مخصوص فایبر سمنت صورت می گیرد و با رنگ های مختلف برای مشتریان قابل تولید هستند. یکی از مزیت های پروفیل آلومینیومی نسبت به سایر پروفیل ها این است که آلومینیوم در زمره ی یکی از مقاوم ترین فلزها محسوب می شود و برای صنایع مختلفی نظیر ساختمان سازی، نصب ساندویچ پانل و پروفیل مورد استفاده قرار می گیرد. لذا در صورت استفاده از پروفیل های آلومینیومی، کیفیت و مقاومت سازه شما به طرز قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

مشخصات فنی سپری

پروفیل های سپری با ضخامت های متعددی قابل تولید و عرضه می باشد. ابعاد استاندارد این نوع پروفیل ها بین 0.9 تا 2.5 میلی متر است اما پروفیل هایی با ضخامت 2 میلی متر کاربرد بیشتری در مقایسه با سایزهای دیگر دارند. براساس جدول استاندارد اشتال، این نوع ازپروفیل ها به دو صورت لبه گرد و لبه تیز قابلیت تولید دارند که اندازه سپری لبه گرد 30 تا 140 میلمتر و اندازه سپری لبه تیز 20 تا 40 میلیمتر است. استانداردی که برای طول سپری ها در نظر گرفته می شود 6 تا 12 متر است البته طول سپری ها براساس سلیقه و دلخواه مشتریان قابل تغییر است و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

معایب پروفیل سپری

یکی از معایب پروفیل های سپری این است که مقاومت خمشی بسیار پایینی دارند.

همچنین پروفیل های سپری به دلیل انعطاف پذیری بسیار کمی که دارند در اتصالات مشکل دارند.

کاربرد پروفیل سپری (T)

امروزه این نوع از پروفیل ها به شدت مورد توجه افرادی قرار گرفته است که در زمینه ساختمان سازی فعالیت دارند. عمدتا پروفیل های T برای اتصال پل به ستون ها، ساخت انواع پنجره درب و پنجره، اسکلت گلخانه ها، سقف های شیشه ای و ساخت سازه های فلزی کاربرد فراوانی دارند. همچنین پروفیل های سپری را می توان به عنوان مهار کننده ساختمانها، برای سقف و نماهای شیشه ای  ودر صنایع سد سازی هم مورد استفاده قرار داد.پروفیل های سپری برای ساخت سقف های کاذب کاربرد گسترده ای دارد.

پروفیل t (سپری)

قیمت و خرید پروفیل سپری

با توجه به افزایش قیمت دلار و نوساناتی که هر روز در بازار شاهد آن هستیم نمی توان قیمت ثابتی برای این نوع پروفیل سپری تعیین نمود. لذا در صورتی که قصد دارید در مورد قیمت مقاطع کاربردی اطلاعات لازم را دریافت نمایید می توانید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید. کارشناسان مجرب ما با توجه به نوع کاربری شما، قیمت این نوع محصول را استعلام نموده و اطلاعات لازم را اعم از شرایط پرداخت، زمان بارگیری و سایر اطلاعات مورد نیاز را به صورت پیش فاکتور برای شما ارسال می نمایند.