همانگونه که در مطلب سوله LSF به آن اشاره شد، سازه ی (LSF) سازه هایی فولادی با وزن بسیار سبک هستند که در صنعت ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارند. می باشد. سازه های LSF‌ کوتاه شده ی عبارت (Lightweight Steel Framing) می باشد و برای ساخت کانکس هم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی در مورد کانکس  LSF‌ در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

این نوع سازه ها به خاطر داشتن مزایایی اعم از وزن بسیار پایین، مقاومت بالا در برابر زلزله و نصب و مونتاژ در کوتاهترین زمان مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. این نوع سازه ها به صورت سه بعدی طراحی شده و برای ساخت آنها از نرم افزارهای مخصوصی به نام (frame builder)‌ استفاده می شود. این نرم افزار به عنوان یکی از پیشرفته ترین نرم افزارهای طراحی کانکس، نقشه و راهکارهای لازم را در اختیار مهندسان قرار داده و طراحان با استفاده از اطلاعات کسب شده اقدامات لازم برای ساخت سازه را انجام می دهند.

مراحل اجرایی کانکس LSF

نخستین قدم جهت ساخت این نوع کانکس ها فونداسیون است. اجرای فونداسیون براساس روش LSF ساخته می شود. کانکس LSF به دلیل اینکه از وزن کم و سادگی زیاد برخوردار است مورد محبوبیت افراد بسیار زیادی قرار گرفته است.

در مرحله دوم نوبت به اسکلت سازه های سبک فولادی می رسد. ورق گالوانیزه با ضخامت های ۱ یا ۲ سانتیمتر یکی از مهمترین متریالی است که برای ساخت کانکس LSF استفاده می شود. ورق های به کار رفته در این سازه با استفاده از روشهای نورد سرد و یا پرس تولید شده و مقاومت بسیار بالایی در برابر اکسید شدگی و یا زنگ زدگی دارد. همچنین به دلیل استفاده از مصالح با دوام و استحکام بسیار بالا، سازه های فلزی در مقایسه با سازه های بتنی و یا چوبی انعطاف پذیری بیشتری دارند.

در سومین مرحله قسمت های خارجی و داخلی سقف و یا دیوار کانکس پوشش داده می شود. به منظور پوشاندن سقف این سازه ها از مصالح مختلفی مانند ساندویچ پانل، ورق گالوانیزه استفاده می نمایند. جهت پوشش قسمت داخلی سقف متریالی مانند کناف، تایلهای گچی با روکش UPVC و یا گچ برگ مورد استفاده قرار می گیرد.

متریالی اعم از پانل های گچی، سیمانی و یا دیوار پوشش MDFجهت پوشش دهی دیوارهای سازه LSF یکی از بهترین گزینه ها به شمار می روند. این پانل ها را می توان به راحتی بر روی سازه نصب نمود. همچنین برای زیبا سازی نمای داخلی سیستم های LSF متریالی مانند کاغذ دیواری، رنگ روغنی یا پلاستیکی، بلکا و یا دیوار پوش های متنوع قابل استفاده می باشد.

به منظور عایق  بندی کانکس LSF فوم هایی مانند فوم پشم سنگ و پلی استایرن به کار می روند. این نوع فوم ها مقاومت بسیار بالایی دارند و سازه شما را در برابر فشار، بارش برف و باران، پوسیدگی و خوردگی محافظت نماید.

در چهارمین مرحله راه اندازی تاسیسات الکتریکی و مکانیکی این کانکس صورت می گیرد. امکاناتی مانند سیم کشی، کلید، پریز، تابلو برق، چاه ارت ، خط تلفن و کابل تلوزیون از جمله تاسیسات برقی هستند که برای این نوع کانکس در نظر گرفته می شود.

همچنین تجهیزاتی نظیر نصب لوله های سرد و گرم، فاضلاب، رادیاتورها، پکیج و متعلقات سرویس بهداشتی در زمره ی تاسیسات مکانیکی به شمار می روند. تمامی تجهبزات ذکر شده برای ساخت کانکس LSF اعمال می شود. قابل ذکر است که جنس لوله های به کار رفته در سازه LSF از سوپر پایپ و پی وی سی می باشد که در مقایسه با لوله هایی که در گذشته استفاده می شد از استحکام و دوام بیشتری برخوردار است. برای سیستم تهویه مطبوع این کانکس ها پکیج های یونیت و یا سیستم تهویه مرکزی قابل استفاده هستند. البته این امر به نظر و سلیقه مشتریان بستگی دارد.

در مرحله پنجم نصب و مونتاژ درب و پنجره های این نوع کانکس انجام می شود. معمولا درب هایی که برای کانکس LSFبه کار می روند از جنس UPVC, HDF و MDF است. البته آلومیینوم های ضد حریق و ضد سرقت نیز برای ساخت درب های این کانکس قابل استفاده هستند. پنجره های به کار رفته در این نوع کانکس ها از جنس UPVC و آلومینیوم است. همچنین برای پنجره های این کانکس، شیشه های دو جداره و یا تک جداره براساس نظر مشتریان کاربرد دارند.

آخرین مرحله مربوط به زیبا سازی سیستم LSF است. کارهایی مانند کف سازی، نقاشی و رنگ انواع مختلف سرامیک و کاشی، لمینت، پارکت، موزاییک در این مرحله انجام می شود که زیبایی ظاهری کانکس را چندین برابر می نماید.

کانکس LSF

مزایای کانکس LSF

سازه های سبک فولادی یا سیستم LSF مزیت های زیادی دارند که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد.

  • تمامی مصالح و متریالی که برای ساخت کانکس LSF مورد استفاده قرار می گیرد، قابلیت بازیافت می باشد.
  • متریالی که برای ساخت این کانکس ها استفاده می شود عمدتا حدود 60% سبکتر از سایر مصالح هستند. این امر وزن نهایی و کلی سازه را کاهش می دهد. یکی از مهمترین مزیت های سازه هایی LSF‌که توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است،کاهش وزن سازه است.
  • یکی  دیگر از مزایای این سازه های سبک فولادی، مقاومت بالای آنها در برابر خوردگی، کج شدگی و ترک می باشد.
  • تمامی اتصالات این نوع سازه های فولادی به صورت پیچ های خودکار و جوش CO2 صورت می گیرد. این نوع تکانکس ها در کارخانه مونتاژ شده و به محل مورد نظر انتقال پیدا کرده و در همان جا مونتاژ می شوند.
  • شاسی و اسکلت این نوع سازه ها با استفاده  قاب های فولادی سبک ساخته شده است که از کیفیت و استحکام بالایی برخوردار هستند.
  • در صورتی که بخواهیم سیستم LSF را با سیستم های سنتی مقایسه نماییم می توان گفت وزن این نوع  سازه ها حدود 30% سبکتر می باشد.
  • وزن کانکس هایی که با استفاده از سیستم  LSF ساخته می شوند در حدود 30% سبک تر از سازه هایی است که با استفاده از متریال سنتی ساخته می شوند.

کاربرد کانکس LSF

  • ویلاها
  • ساختمان های مسکونی، اداری یک، دو و یا سه طبقه
  • هتل ها و هتل آپارتمان ها
  • مدارس، رستوران ها و دانشگاهها
  • همچنین سیستم LSF در ساختمان هایی که از 3 یا 9 طبقه تشکیل شده است نیز قابلیت اجرا دارد.

قیمت کانکس LSF

سازه های LSF براساس سلیقه و درخواست مشتریان ساخته می شوند، در نتیجه قیمت ثابتی نمی توان برای این نوع کانکس تعیین نمود. به طور کلی قیمت کانکس به عوامل متعددی اعم از متراژ کانکس، نوع متریال به کار رفته جهت ساخت کانکس، نوع اجرای کانکس، نمای داخلی کانکس بستگی دارد. همچنین این موضوع که آیا کانکس در یک طبقه یا دو طبقه اجرا شود میتواند تعیین کننده ی قیمت نهایی کانکس باشد. لذا برای آگاهی از قیمت دقیق کانکس بایستی به مجموعه فاکتورهای ذکر شده توجه داشت.

در صورتی که می خواهید در مورد قیمت دقیق کانکس و همینطور انواع مختلف آن اعم از کانکس دو طبقه، کانکس تاشو و سایر کانکس ها اطلاعات بیشتری کسب نمایید، می توانید از طریق شماره های که در سایت ذکر شده است با ما در ارتباط بوده و از کارشناسان فروش ما اطلاعات لازم را در این خصوص دریافت نمایید.